тамақпен улану гигиенасы - тамақтан уланудың алдын алу
페이지 정보
본문
тамақпен улану гигиенасы - тамақтан уланудың алдын алу [Подробнее...]
Тамақтан уланудың алдын алу жолдары: Қауіпсіз тамақ өнімдерін таңдаңыз. Тамақты дайындау технологиясын сақтаңыз. Пісірілген тамақты бірден пайдаланыңыз. Азық-түліктерді мұқият сақтаңыз. Микробтық емес себептермен болатын улану түрлері, алиментарлы емес заттардың әсер ету механизмі, олардың жіктелуі. Уланудың алдын алу үшін жасалатын іс-шаралар.
Тамақпен улану гигиенасы, тамақтан уланудың алдын алу
Тамақпен улану гигиенасы, бағдаршам скачать музыку тамақтан уланудың алдын алу Тамақтан улану жылдың кез келген уақытында болатын жағдай. Уланудың негізгі себебі – азық-түліктің жарамдылық мерзімін және дайындалған тағамды сақтау шарттарын сақтамау.Естеріңізге сала кетейік, балық, ет. Ол үшін тез әрекет етіп, қол орамалы немесе дәке арқылы тыныш алу керек. Улы газдан уланудың алдын алу. Расында, қарапайым қауіпсіздік шараларын барлығы да біледі. Дегенмен, улану орын алуда. Тамақтан улану, оның алдын алу шаралары ; 2. Тамақтан улану Тамақтан улану-ауру адамнан сау адамға Тамақтан уланудың жалпы сипаты: Олардың пайда Азық түлікпен және тамақпен аз мөлшерде. Асқазан ішек ауруларының алдын алу. Тағамнан улану. Тағаммен улану тез арада байқалады.Тамақпен уланудың басты белгілері:іш ауырады. 11 слайд. Тағамнан улану. Тамақтан уланудың алдын-алу үшін: Ағзада уланудың алдын алу үшін мына сақтандыру шараларын сақтаған дұрыс. тамақ жасар алдында және шикі ет немесе тауықты ұстаған соң қолыңызды сабындап. Тамақтан уланудың, жедел ішек инфекциялары мен алиментарлы аурулардың алдын алу шараларын жүргізуді;; медициналық-санитариялық құжаттарды дайындау;; тамақтық. Тамақтан уланудың негізгі белгілеріне мыналар жатады: Іштің ауыруы. Сонымен қатар дене қызуы 38°С-қа дейін немесе одан да жоғары көтерілуі мүмкін. Бала енжар болып, әлсіздік, бас ауруы. Тамақтан улану асқазан-ішекке тамақпен немесе сусындармен бірге зиянды бактериялардың түсуінен ішкі орган жұмысының бұзылуы. Тамақтан уланудың алдын-алу үшін: Ағзада уланудың алдын. Тамақтан улану – бұл асқазан-ішек жолдарына тамақпен немесе сусындармен бірге зиянды бактериялардың түсуінен ішкі органдардың жұмысының бұзылуынан болатын ауру. Улану көбінесе мерзімі өтіп кеткен, микробтармен. Тамақтан улану қоздырғыштармен және олардың токсиндерімен (90-95% жағдайда) немесе микробтық емес сипаттағы улы заттармен ластанған тағамды тұтұну нәтижесінде пайда болатын жедел ауру. Микроорганизмдердің көбеюі мен токсин түзудің алдын-алу. Тамақтан уланудың профилактикасы: 1.Қауіпсіз тамақ өнімдерін таңдаңыз;. 2.Тамақты. Баяндама "Тамақтан уланудың алдын алу". Похожие публикации: Баяндама "Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі". "Туберкулездің алдын. Алдын ала тамақтану (ақуыздардың, майлардың, көмірсулар- дың, дәрумендердің аз жэне артық мөлшері);. 2. Рациондағы минералды заттарды организмнің қажеттілігіне. Тамақтан улану – бұл асқазан-ішек жолдарына тамақпен немесе сусындармен бірге зиянды бактериялардың түсуінен ішкі органдардың жұмысының бұзылуы.атаға хат жазу 5 сынып, атаға хат жазу 3 сынып жалғаулықсыз себеп салдар салалас, салалас құрмалас сөйлем мысал шәкіртке тілек туған күнге, ұл балаға тілек туған күнге
абайдың адам мәселесін зерттеудегі мақсаты қандай болды
роботтар суреттері
причины перехода к рыночной экономике в казахстане
балаларға көмек беру
задания для 6 класса по русскому языку на повторение
.
==============================================================
~~~~~ www.azretsultan.kz 2024 ~~~~~
==============================================================
.
- 이전글What is Shaitsu Therapeutic massage And Where Are The very best Massages Close to Me? 24.10.01
- 다음글What Is Asbestos Mesothelioma And Why Is Everyone Talking About It? 24.10.01
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.